in

LEGO is nu ook geschikt voor volwassenen: je wordt er zen van!

LEGO kan verschillende gezondheidsvoordelen hebben voor volwassenen. In dit artikel lees je daar meer over.

Veel ouders kopen LEGO voor hun kinderen. Je kind kan zich daar uren mee vermaken. Kinderen kunnen hun creativiteit hierin kwijt en het is ook nog eens erg leuk om mee te spelen. Volgens het bedrijf is LEGO niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Het biedt namelijk verscheidene gezondheidsvoordelen!

Innerlijke rust

LEGO heeft inmiddels verschillende Instagram-advertenties gelanceerd voor hun nieuwe doelgroep. Een nieuwe advertentie van het bedrijf laat een vrouw zien die yoga-oefeningen uitvoert. Met haar yoga lijkt het echter niet helemaal te lukken totdat zij een LEGO-schip gaat bouwen. Door deze activiteit wordt de vrouw wél rustig.

LEGO voor volwassenen

Het bedrijf wil, met behulp van deze advertenties, aantonen dat LEGO niet alleen geschikt is voor kinderen. Het speelgoed kan ervoor zorgen dat stress vermindert en het is goed voor je gezondheid. Je wordt er ‘zen’ van. Al langere tijd probeert het bedrijf ook de oudere doelgroep te bereiken. Zo is er al een speciale set met LEGO-vissen op de markt gebracht door het bedrijf. Dit moet volwassenen helpen om stress los te laten. Bovendien helpt het mensen om opnieuw in contact te komen met de verbeelding. Het werkt daarmee niet alleen ontspannend, maar ook stimuleert dit de creativiteit.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

De meest kalme bevalling ooit? Dit moet je zien!

Deze kitten gaat helemaal los op het nummer ‘Uptown Funk’