in

Deze kat kan niet ophouden met niezen, tot zijn baasje ziet wat erin zijn neus zit

Deze kat is geen geluksvogel: er zit een klein slangetje vast in de neus van de kat. Het baasje lost het echter op een goede manier op.

Marian is een speelse kat die vaak buiten is. Op een dag kwam de kat weer thuis, maar toen zagen de baasjes dat er iets mis was. Toen zij de kat nader inspecteerden bleek er een slangetje in haar neus vast te zitten.

Alhoewel de slang inmiddels al overleden was zat het slangetje nog wel steeds vast in haar neus. De arme kat kreeg het levenloze dier zelf niet uit haar neusje.

De baasjes van het arme dier moesten haar dus wel helpen. Het was dus van groot belang dat de kat zou gaan niezen. Om dat proces in werking te zetten trokken de baasjes eerst lichtelijk aan het slangetje.

Uiteindelijk lukt het de baasjes om het slangetje te verwijderen uit de neus van Marian. De man maakt ondertussen nog een aantal grapjes, maar de kat zal ongetwijfeld erg blij zijn dat het slangetje verdwenen is.

Het is in ieder geval een erg bijzondere video. Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Het filmpje duurt iets langer dan een minuutje.

Vind jij dit ook een bijzondere video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze kitten gaat helemaal los op het nummer ‘Uptown Funk’

Dit is wel een heel bijzondere uitvinding voor zwangere vrouwen!