in

Vrouw krijgt een complete make-over met een nieuw kapsel!

Deze vrouw was helemaal klaar met haar grijze haren. Zij krijgt een complete make-over en kan zich hier helemaal in vinden.

Naar mate je ouder wordt, word je ook vaak wijzer. Je prioriteiten zullen veranderen en je bent minder geïnteresseerd in meningen en/of oordelen van anderen. Je houdt van de mensen om je heen en verder vind je het vaak wel prima.

Kerry Grundhoefer is hier een goed voorbeeld van. De 40-plusser is moe geworden van het verbergen van haar veroudering. Ze besloot haar grijze haren daarom maar gewoon te accepteren.

Echter wilde Christopher Hopkins, de beroemde “Makeover Guy”, daar wel verandering in brengen. Kerry heeft diverse behandelingen ondergaan om haar veroudering te vermommen. De vrouw heeft vooral veel aan haar haren laten doen. Inmiddels heeft ze een gevoeligheid voor kleuren ontwikkeld en wordt dat dus steeds lastiger. Daarom besloot zij zich er maar bij neer te leggen.

Kerry kwam terecht bij Christopher Hopkins. Hij is misschien wel de beste kapper ter wereld en gaf haar een complete nieuwe look. Haar reactie is geweldig! Ook haar man kan deze make-over wel waarderen.

Bekijk de onderstaande video maar eens! Het filmpje duurt circa vier minuten en is echt prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze kat heeft inmiddels voldoende kusjes gehad én hoeft niet nog meer!

Vrouw maakt van een standaard wit T-shirt een prachtig nieuw T-shirt!