in

De meest kalme bevalling ooit? Dit moet je zien!

Deze bevalling loopt dusdanig kalm: dat kan je haast niet geloven. Deze video moet je gezien hebben.

Over het algemeen gaat een bevalling gepaard met veel pijn, bloed, schreeuwen en vaak ook de nodige tranen. Als je deze bevalling echter ziet verander je misschien wel snel van gedachten. Deze bevalling loopt vlekkeloos en dat is erg bijzonder om te zien.

Lisa Marie Sanchez is een vroedvrouw uit Californië. Zij begeleidt haar patiënten bij thuisgeboortes en weet dus precies wat zij moet doen tijdens een bevalling. Ze vertelt dat rust tijdens een bevalling erg belangrijk is. De vrouw zit naast een man in bad en haar bevalling is klaar binnen een minuutje tijd. Dat levert erg indrukwekkende beelden op.

Inmiddels is de onderstaande video al enkele miljoenen keren bekeken. Het onderstaande filmpje duurt letterlijk een minuutje: zo snel ging deze bevalling. Dat geloof je haast niet, maar toch is het zo! Bekijk de video maar eens.

Posted by Lisa Marie Sanchez Oxenham on Saturday, September 3, 2016

Vind jij dit ook een bijzondere video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Duiker komt een zeehond tegen én die wil iets van hem!

LEGO is nu ook geschikt voor volwassenen: je wordt er zen van!