in

Verlaten ezeltje mist zijn moeder – verzorgers komen met dé oplossing!

Dit arme ezeltje is zijn moeder verloren en voelt zich daardoor erg eenzaam. Zijn verzorgers verzinnen de perfecte oplossing.

Helaas is er veel dierenleed op onze planeet. Verschillende dieren worden voor de verkeerde doeleinden gebruikt. Ook leven talloze diersoorten in beroerde omstandigheden door toedoen van de mens. Gelukkig zijn er ook meer dan voldoende mensen die zich er iedere dag voor inzetten om dierenleed te stoppen.

Niet elk dier komt echter terecht in hachelijke situaties door toedoen van mensen. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat een dier wordt verstoten door de moeder. Er zijn ook dieren die hun moeder verliezen of simpelweg kwijtraken.

Het ezeltje Breeze was een van deze dieren die zijn moeder kwijtraakte. Deze pasgeboren veulen werd gevonden door een aantal boeren in een afgelegen veldje. Niemand wist waar de moeder was of wat er precies gebeurd was.

De boeren bedachten zich niet en brachten het arme ezeltje naar het Mare and Foal Sanctuary. Deze organisatie zet zich in voor verstoten paarden en weespaarden. Bij het Mare and Foal Sanctuary bleek dat het arme dier in een slechte staat was. Het arme dier was in shock en was bijna uitgedroogd. Dit ezeltje miste natuurlijk allerlei voedingsstoffen, omdat zijn moeder immers geen moedermelk meer kon geven aan het dier.

Men heeft hard gewerkt om dit ezeltje er weer bovenop te krijgen. De medewerkers konden het arme dier echter geen moederlijke liefde bezorgen. Het arme dier werd daardoor depressief en sliep ’s nachts alleen. Het ezeltje miste zijn moeder.

De medewerkers wisten dat zij hier iets aan moesten doen, maar wisten niet precies wat. Tijdens een brainstormsessie hadden de medewerkers een goed plan bedacht. Zij besloten om een enorme teddybeer te kopen. Zij legden deze bij Breeze in zijn hok.

De volgende nacht sliep Breeze als een roosje! Deze teddybeer bood dus de oplossing voor zijn eenzaamheid: het ezeltje voelde zich niet langer eenzaam.

Bekijk de onderstaande video maar eens. In het filmpje kun je zien dat het ezeltje tegen de teddybeer aanligt! Dat is ontzettend schattig om te zien. Het filmpje duurt nog geen minuutje en is echt prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Man vraagt zijn vriendin ten huwelijk in de dierentuin – later blijkt er iemand mee te kijken!

Bedelende zwangere vrouw blijkt toch niet zo arm