in

Moederhond overlijdt tijdens een auto-ongeluk en haar puppy blijft alleen achter

Deze eenzame puppy wordt opgevangen in een gezin van katjes

Vaak worden honden en kitten gezien als aartsvijanden. Echter blijkt maar weer dat dit niet altijd terecht is.

De puppy uit de onderstaande video was zijn moeder verloren tijdens een auto-ongeluk. Zijn moeder werd namelijk aangereden door een auto en overleefde dat niet. De puppy was bijzonder jong en had natuurlijk wel liefde en zorg nodig van een moeder. Dierenopvangcentrum en asiel de Michigan Humane Society kwam toen met een geweldig plan.

Men had namelijk nog een nestje katjes waarvan de moeder nog borstvoeding gaf. De puppy werd geïntroduceerd bij het nestje. Niemand had verwacht dat dit zo goed zou werken, maar de puppy werd direct geaccepteerd. De moederkat behandelde hem als een van haar kindjes.

Dat leverde in ieder geval prachtige beelden op. Bekijk de onderstaande video maar eens. Je ziet de puppy en de kittens ook samen spelen en dat is echt ontzettend schattig om te zien. Het onderstaande filmpje duurt slechts twee minuutjes en dat is je tijd zeker waard.

Vind jij dit ook een schattige video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Bedelende zwangere vrouw blijkt toch niet zo arm

Deze kat heeft inmiddels voldoende kusjes gehad én hoeft niet nog meer!