in

Bedelende zwangere vrouw blijkt toch niet zo arm

Een bedelende zwangere vrouw vraagt op een parkeerplaats om geld met haar zoontje. Vervolgens rijdt zij weg in een Mercedes!

Een Amerikaanse vrouw nam contact op een lokaal Amerikaans nieuwzender. Zij zag namelijk een andere vrouw die, samen met haar zoontje, aan het bedelen was bij een winkelcentrum. Bedelen is natuurlijk niet heel raar, maar vervolgens wegrijden in een dikke Mercedes is natuurlijk wel een beetje apart.

Melissa Smith zag dit gebeuren en maakte hier foto’s van met behulp van haar smartphone. Ze wilde deze informatie delen met anderen zodat zij geen medelijden zouden hebben.

Vrijwel ieder weekend stond de zwangere vrouw hier met haar zoontje. Melissa vond het zielig voor het duo en dacht dat de vrouw moeilijke tijden doorstond. Op een stukje karton stond geschreven dat zij geld nodig had. Veel mensen gaven geld aan de zwangere vrouw.

Tijdens het tanken werd de vrouw vergezeld door een man. Ook hij reed in een Mercedes-Benz. Melissa achtervolgde de auto en zag hoe hen hun geld telde.

Melissa zag dat zij vervolgens naar een andere parkeerplaats gingen. Hier ging de vrouw nogmaals bedelen om geld. Zij gebruikte hiervoor hetzelfde stukje karton. Ook hier gaven verscheidene mensen haar weer geld.

Het filmpje is inmiddels al miljoenen keren bekeken, dus deze vrouw zal het waarschijnlijk niet weer doen. Het is natuurlijk ook wel triest om je kind te betrekken bij deze manier van ‘geld verdienen’. Bekijk de onderstaande video maar eens. De korte rapportage duurt slechts drie minuten.

Vind jij dit ook een bijzondere video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Verlaten ezeltje mist zijn moeder – verzorgers komen met dé oplossing!

Moederhond overlijdt tijdens een auto-ongeluk en haar puppy blijft alleen achter