in

Man vraagt zijn vriendin ten huwelijk in de dierentuin – later blijkt er iemand mee te kijken!

Een man vraagt zijn vriendin ten huwelijk in de dierentuin. Als dat gebeurt kijkt er iemand mee vanuit zijn habitat.

Nick Kelble koos ervoor om een dagje naar de dierentuin te gaan met zijn vriendin. Hij wilde graag de hippopotamus Fiona bezoeken. Hij vond dit het juiste moment om zijn vriendin, Hayley Roll, ten huwelijk te vragen. Hij had zijn vraag al een tijdje uitgesteld, maar nu werd het dus toch echt tijd.

Na aankomst bij het aquarium van Fiona besloot Nick om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Hij vroeg aan een voorbijganger of hij een foto wilde maken. Nick ging door zijn knieën en vroeg zijn vriendin ten huwelijk.

Hayley was bijzonder verrast en gaf direct het jawoord. De rest van de reis was ontzettend gezellig. Twee uur later ging het stel naar huis én toen bekeken zij de foto’s die gemaakt waren door de voorbijganger.

Het koppel ontdekte dat de hippopotamus Fiona ook op de foto stond. Het leek net alsof Fiona graag wilde weten wat er aan de hand was. Dat leverde in ieder geval een hilarische foto op.

Bekijk de foto hieronder:

View this post on Instagram

We're so happy Fiona could be there on our special day ❤ here's to many more years of going to zoos with you 😙 @cincinnatizoo #cincinnatizoo #fionathehippo #fionafix #keepingupwiththekelbles #cincyzoopic

A post shared by Hayley Kelble (@hayleykelble) on

Dit is overigens niet de eerste keer dat de hippopotamus Fiona in de schijnwerpers staat. Eerder verwierf het dier al bekendheid doordat zij te vroeg geboren was. Het dier kwam maar liefst zes weken te vroeg, maar slaagde erin om te overleven.

Vind jij dit ook een grappige foto? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Duiker doet schokkende ontdekking bij een walvishaai

Verlaten ezeltje mist zijn moeder – verzorgers komen met dé oplossing!