in

Gitarist vormt een prachtig duo met een… wasmachine!

Deze gitarist hoeft niet verder te zoeken naar een duo. Hij en zijn wasmachine vormen het beste duo ooit!

Muziek maken is natuurlijk prachtig. Normaalgesproken gebruik je daar instrumenten voor. Je kunt hierbij denken aan een gitaar, een drumstel, een blokfluit of noem het maar op! Deze gitarist heeft, vanzelfsprekend, zelf ook een gitaar maar vormt een bijzonder duo met een stukje elektronica.

De wasmachine maakt namelijk dusdanig veel lawaai en maakt hierbij een bepaalde beat. Deze gitarist bedenkt zich daarom niet en maakt samen met zijn wasmachine een prachtig nummer. Wie had dat nou gedacht: een wasmachine die eigenlijk erg muzikaal is?

De combinatie van de gitarist en de geluiden van de wasmachine zorgen voor een ontzettend leuke video. Je kunt het filmpje hieronder bekijken. Dit filmpje duurt slechts twee minuten en is echt hilarisch om te zien. Hij speelt het nummer The Devil Went Down To Georgia van The Charlie Daniels Band.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Een boete voor té vroeg parkeren? Deze rechter lost het geweldig op!

Video: zo ervaar je de wereld met autisme