in

Een boete voor té vroeg parkeren? Deze rechter lost het geweldig op!

Het is natuurlijk ontzettend vervelend als je een boete krijgt. Een boete omdat je te vroeg hebt geparkeerd is helemaal zuur.

Als je een eigen auto hebt, heb je misschien weleens een boete gehad. Je kunt natuurlijk een boete krijgen omdat je fout geparkeerd stond, maar je kunt ook een boete krijgen voor een snelheidsovertreding. Een boete is natuurlijk altijd vervelend en kost ook gewoonweg geld en dat kan zorgen voor de nodige frustraties. Als je je boete niet op tijd betaald moet je ook nog eens een extra hoog bedrag betalen.

Deze vrouw uit Rhode Island (Verenigde Staten) kreeg wel een erg flauwe parkeerboete. De vrouw parkeerde ergens om 09.59 uur, terwijl je hier pas vanaf 10.00 uur mag parkeren. Dat gaat natuurlijk helemaal nergens over en daarom besloot de vrouw om in beroep te gaan.

De vrouw stapte daarom naar de rechter. De rechter las de aanklacht voor en zei middenin een zin ‘oh nee’. Uiteindelijk maakte de rechter er een grapje van en liet hij de boete vervallen. De rechter was in een goede bui en vond het onnodig dat de vrouw daarvoor een boete moest betalen.

Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Het is echt hilarisch om te zien!

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet delen op social media met vrienden en familie.

Prachtige performance van drie zusjes in een schuur!

Gitarist vormt een prachtig duo met een… wasmachine!