in

Prachtige performance van drie zusjes in een schuur!

Deze drie zussen besluiten een video op te nemen in een schuur. Samen maken zij er een prachtige show van en hun video gaat inmiddels viraal.

Drie zusjes besluiten om een leuke show weg te geven in hun schuur tijdens hun werkzaamheden. Inmiddels heeft dit filmpje het internet veroverd en dat is niet voor niets. De jongedames maken er namelijk een prachtige show van.

Iedereen die ooit op een boerderij heeft gewerkt weet dat dit erg hard werken is. Het is daarom ook belangrijk om met enige regelmaat te rusten en te ontspannen.

De zussen Wright uit New York namen ook een momentje voor zichzelf tijdens het harde werken. De zusjes wonen in New York en helpen hun ouders altijd in de veehouderij. Zo maken zij weleens de stallen schoon. Ondanks dat dit een veeleisende baan is doen zij dit met alle plezier voor hun ouders.

Dit is het gezin:

Posted by Nichole Countryman Wright on Friday, January 6, 2017

Als zij hun dagelijkse taken uitvoeren zetten zij maar al te graag een radio aan. De zusjes mogen ook graag zingen en doen dat dus ook. Zij besloten dit eens te filmen en dat was een goed idee, want dit filmpje gaat namelijk viraal op het internet.

De dames zingen het nummer ‘Do not stop believin’ van Journey. Zij kunnen dit nummer ontzettend mooi (mee)zingen. Bekijk de onderstaande video maar eens.

Girls Singing In The Shed

This is the kind of energy you want to see on the farm!🔊ON📹 Nichole Countryman Wright

Posted by AgriLand.ie on Saturday, April 14, 2018

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Kunstenaar gebruikt een kettingzaag op een boomstam en maakt hier iets prachtigs van!

Een boete voor té vroeg parkeren? Deze rechter lost het geweldig op!