in

Militair komt na tien maanden terug van een missie – dan verrast hij zijn kleine zusje

Deze militair komt eindelijk na tien maanden terug van een belangrijke missie. Hij kan eindelijk zijn kleine zusje weer zien en verrast haar daarom op een passende manier.

Colde Pauley is militair en was op een lange uitzending. Hij was maar liefst tien maanden van huis en dat is natuurlijk een flinke periode. Aangezien hij een goede band heeft met zijn zusje wilde hij haar op een leuke manier verrassen.

Hij besloot zijn zusje daarom te verrassen toen zij aan het winkelen was in de supermarkt met haar moeder. De moeder wist natuurlijk al van zijn terugkomst. Een vriend van Colde filmde de hereniging met zijn smartphone.

Zodra Colde aan kwam lopen laat zijn zusje net iets vallen. Zij zag hem niet aankomen en zodra zij omhoog keek zag zij plotseling haar grote broer. Het meisje verwachtte het totaal niet en wist daarom eerst niet wat zij moest zeggen! Vervolgens springt zij huilend in zijn armen. De jongedame is ontzettend blij dat haar grote broer weer terug is.

Bekijk de onderstaande video maar eens. De beelden zijn echt prachtig om te zien. Het filmpje duurt slechts een minuutje.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

De motorrijder geeft deze portemonnee terug, maar had deze reactie niet verwacht!

Kunstenaar gebruikt een kettingzaag op een boomstam en maakt hier iets prachtigs van!