in

Kunstenaar gebruikt een kettingzaag op een boomstam en maakt hier iets prachtigs van!

Deze kunstenaar maakt van een boomstam een prachtig kunstwerk. Daarvoor gebruikt hij onder andere een kettingzaag en een beitel: het resultaat is prachtig.

Sommige mensen hebben ontzettend veel talent. Zo zijn er ook veel kunstenaars die over veel creativiteit beschikken. Jeffrey Michael Samudosky is een van die personen die erg creatief is en zijn vak dan ook goed verstaat.

Jeffrey is sinds 1998 als kunstenaar aan het werk en maakt prachtige houten beeldhouwwerken. Zijn bedrijf heet JMS Wood Sculpture en zijn werken worden wereldwijd verkocht en tentoongesteld.

Onlangs bezocht de man een park in het Amerikaanse Redwoods. Jeffrey zag een boomstam en wist dat hij hier iets moois van kon maken. Hij besloot de mouwen op de stropen en ging ermee aan de slag. Met behulp van een kettingzaag veranderde hij een boomstam tot een kunstwerk. Hij gebruikte verder nog een beitel om de puntjes op de i te zetten.

Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt iets langer dan een minuutje en dat is echt prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Militair komt na tien maanden terug van een missie – dan verrast hij zijn kleine zusje

Prachtige performance van drie zusjes in een schuur!