in

Rijden de auto’s te hard door je straat heen? Probeer deze oplossing!

Rijden de auto’s veel te hard door je straat en wil je daar wel graag vanaf? Probeer dan deze eenvoudige, maar effectieve oplossing.

Er rijden steeds meer auto’s in de wereld. Er zijn veel bestuurders die harder rijden dan is toegestaan. Vooral in woonwijken is dat natuurlijk erg vervelend, want hier zijn immers ook veel spelende kinderen.

Ondanks de vele snelheidscontroles rijden veel bestuurders nog steeds te hard. Dat kan best weleens vervelend zijn, want je voelt je soms niet eens meer veilig in eigen huis. Ook wil je je kinderen misschien niet meer buiten laten spelen.

Gelukkig kun je er zelf ook iets aan doen. Jean Brooks, uit Nottingham, had namelijk een handig idee. Zij pakte simpelweg een haardroger uit de kast. Daarmee wilde zij een radar imiteren. Dat werkt ook nog eens bijzonder goed, want veel mensen remde namelijk af voor haar woning. De schrik zat er dus goed in bij de bestuurders.

Bekijk het onderstaande filmpje maar eens. Inmiddels is deze video al ontzettend vaak bekeken! Het is nog wel hilarisch om te zien ook.

Here's one hair-raising way to stop speeding bikes 🌬⛔🚲 (via BBC Radio Nottingham) http://bbc.in/2qSyniJ

Posted by BBC East Midlands on Friday, June 2, 2017

Vind jij dit ook een slimme oplossing? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Kleine meid staat met haar zus in een rolstoel op het podium – wat een show!

De motorrijder geeft deze portemonnee terug, maar had deze reactie niet verwacht!