in

De motorrijder geeft deze portemonnee terug, maar had deze reactie niet verwacht!

Deze autobestuurder vergeet per abuis zijn portemonnee. De motorrijder komt in actie en bezorgt deze!

Soms ben je zo druk met andere dingen bezig dat je weleens iets vergeet. Zo vergeet deze autobestuurder zijn portemonnee. Die ligt nog op zijn dak en dan rijdt hij weg. Zodra de auto optrekt valt de portemonnee van het dak af.

Een motorrijder reed echter vlak achter deze autobestuurder. Hij pakt de portemonnee op en besluit deze langs te brengen. De autobestuurder steekt zijn middelvinger echter op als de motorrijder langskomt. Toch besluit de motorrijder de portemonnee terug te geven.

Echter blijkt ook nog dat de smartphone op het dak ligt. Aangezien de autobestuurder niet bepaald netjes was besluit de motorrijder deze ook niet helemaal netjes terug te geven. Hij gooit de iPhone op de grond en rijdt vervolgens verder. Karma? Of was dat toch een beetje overbodig?

Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt iets langer dan een minuutje.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Rijden de auto’s te hard door je straat heen? Probeer deze oplossing!

Militair komt na tien maanden terug van een missie – dan verrast hij zijn kleine zusje