in

Susan Boyle zingt een prachtig nummer: het publiek is sprakeloos!

Tijdens de kerst zingt Susan Boyle een prachtig kerstnummer in het Engels. Het publiek is sprakeloos en geniet van haar optreden.

De kersttijd is een bijzondere tijd. In de winkelstraten is het bijzonder druk, de winkels zijn gezellig vol en diverse mensen zijn op zoek naar leuke kerstcadeaus. De keuken ruikt naar appels en kaneel en de heerlijke taarten komen weer op tafel. Ook komen we weer gezellig samen met familie.

De klassieke kerstliederen tijdens de kerst zijn natuurlijk ook altijd prachtig om te horen. Er zijn niet veel stemmen die ‘engelachtiger’ zijn dan de stem van Susan Boyle. Ooit brak de vrouw door bij een talentenshow in Engeland en sindsdien is zij ook erg populair geworden.

In de onderstaande video bezoekt de vrouw de Larry King Live Show. Zij zingt hier, samen met een koor, de kerstklassieker ‘O Holy Night’. Het publiek is er sprakeloos van, omdat de performance zo goed is!

Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt circa 3,5 minuut en is echt prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze man heeft zich 20 jaar niet geschoren – tot nu!

Kleine meid staat met haar zus in een rolstoel op het podium – wat een show!