in

Kleine meid staat met haar zus in een rolstoel op het podium – wat een show!

Alhoewel een van de twee meisjes in een rolstoel zit kunnen zij samen wel een prachtige show neerzetten. Bekijk de video op deze pagina.

Vandaag kun je kennismaken met Quincy en Grace Latkovski. Dit zijn twee bijzonder getalenteerde zusjes die samen een fantastische voorstelling hebben neergezet. Een van de twee meisjes is gehandicapt, maar zij kunnen vooralsnog iets moois maken met elkaar. Dat is natuurlijk ook wel erg knap. Het meisje in de rolstoel heeft de charme van een prinses, ondanks haar handicap.

De twee jongedames dansen in dit filmpje op muziek van Jackie Evancho. Natuurlijk zullen zij dit moment met elkaar nooit vergeten, want dit is wel erg bijzonder.

Zo zie je maar weer dat je alles kunt bereiken als je er maar moeite voor doet. Je moet daarom ook nooit zomaar je ambities opzijzetten. Bekijk de onderstaande video maar eens. De show is echt geweldig. Het filmpje duurt slechts 3,5 minuut en is prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Susan Boyle zingt een prachtig nummer: het publiek is sprakeloos!

Rijden de auto’s te hard door je straat heen? Probeer deze oplossing!