in

Ga je op reis? Zo raak je je koffer nooit meer kwijt!

Als je met enige regelmaat op reis gaat zal je weleens merken dat anderen een soortgelijke koffer hebben. Dat kan zorgen voor de nodige stress en frustraties.

Als je op reis gaat heb je iets om naar uit te kijken. Je gaat misschien wel naar een warme bestemming en je kunt weer eens lekker genieten.

Als je bij de bagageband staat kan het voorkomen dat anderen een soortgelijke koffer hebben. Dat is helemaal het geval wanneer je een zwarte koffer hebt. Ontzettend veel mensen hebben immers een zwarte koffer.

Er zijn daarom mensen die kiezen voor bijzondere kleuren, zoals bijvoorbeeld een roze of oranje koffer. Aangezien ook steeds meer mensen dit doen, zal je iets creatiever moeten zijn. Hoe kun je er nu voor zorgen dat je je koffer niet kwijtraakt op het vliegveld? De oplossing is erg simpel.

Deze man heeft er namelijk voor gekozen om een foto van zichzelf op zijn koffer te plaatsen. Dat is natuurlijk uniek, want niemand loopt met jouw hoofd op zijn of haar koffer rond (als het goed is). Zo loop je nooit meer het risico dat je per abuis iemand anders zijn of haar koffer meeneemt (of andersom).

Bekijk de onderstaande foto maar eens:

There's no way this guy's losing his luggage

Posted by Sick Chirpse on Tuesday, August 15, 2017

Wat vind jij van dit concept? Deel dit artikel met vrienden en familie en start de discussie!

Freddie Mercury laat weer zien wat een geweldig talent hij was!

Deze man heeft zich 20 jaar niet geschoren – tot nu!