in

Freddie Mercury laat weer zien wat een geweldig talent hij was!

Freddie Mercury en Montserrat Caballé zijn twee populaire zangers en staan ditmaal samen op het podium. Deze video moet je zien.

Freddie Mercury werd bekend als zanger en frontman van de populaire groep Queen. Hij groeide uit tot een van de grootste rockartiesten aller tijden. De man heeft een extraverte persoonlijkheid en zette altijd bijzondere optredens neer. Ook staat de man bekend om zijn stembereik van vier octaven. Dat is buitengewoon bijzonder voor een mannelijke zangstem.

Veel mensen kennen de zanger dan ook wel. Hij staat namelijk ook altijd in de Top 2000 met zijn nummer Bohemian Rhapsody. Deze klassieker is echt tof, maar ook het nummer We Are The Champions is erg populair. Sinds 1977 staat het laatstgenoemde nummer onafgebroken in de internationale hitlijsten van klassiekers.

Vandaag hebben we echter een bijzonder video voor je in petto. De populaire zanger treedt namelijk nu op met Montserrat Caballé. Zij is een zangeres uit een ander genre: een operazangeres om precies te zijn! Samen zingen zij het nummer How Can I Go On. Samen zetten zij een prachtige show neer.

Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt slechts vier minuten en is echt prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Moeder heeft haar zoon verloren en hoort dan dít op de radio

Ga je op reis? Zo raak je je koffer nooit meer kwijt!