in

Deze man heeft zich 20 jaar niet geschoren – tot nu!

Er zijn voldoende mannen die een baard hebben, maar af en toe scheren hoort er natuurlijk bij. Daar dacht deze man anders over: hij had zich 20 jaar niet geschoren.

Een baard is voor veel mannen erg belangrijk. Veel van hen vinden het gewoonweg mooi of willen graag hun mannelijkheid laten zien. Soms kan een baard wel iets te ver gaan. Als je dit een tijdje niet scheert ziet het er niet meer zo mooi uit. Althans, dat vinden partners vaak. Veel mannen vinden het zo wel prima.

Jeff zijn vrouw vindt de enorme baard inmiddels niet meer zo prettig. De man had zich maar liefst 20 jaar niet geschoren. Zo af en toe knipte hij zijn baard wel een beetje bij. Zijn baard was ontzettend belangrijk voor hem en het voelde als een gedeelte van hem. Na 20 jaar wilde de man echter ook wel iets anders.

Hij besloot daarom mee te doen aan het televisieprogramma van Rachael Ray. De man kreeg een volledige make-over die hij en zijn vrouw niet zullen vergeten. Hij zat midden in een midlifecrisis en vond het dus ook tijd om een nieuwe start te maken.

In de studio kreeg hij een complete make-over. Zijn vrouw zat gespannen te wachten in de zaal bij Rachael Ray.

Toen Jeff eenmaal het podium opkwam zag hij eruit als een andere man. Zijn enorme baard was verdwenen en hij had plotseling kort haar. Ook kreeg hij een leuke outfit. Zijn vrouw was natuurlijk sprakeloos toen zij hem weer zag. Wat een verandering heeft hij doorgemaakt.

Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt bijna drie minuutjes en is echt prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Ga je op reis? Zo raak je je koffer nooit meer kwijt!

Susan Boyle zingt een prachtig nummer: het publiek is sprakeloos!