in

Tiener zong in 1999 met Céline Dion – 10 jaar later houden zij een reünie

Céline Dion is zonder twijfel een van de beste zangeressen ooit. Deze jongeman mocht niet een keer met haar zingen, maar zelfs twee keer!

Céline Dion is een populaire zangeres in muziekwereld. Haar nummers zitten boordevol emotie en zijn erg meeslepend. Ook halen veel mensen inspiratie uit haar nummers.

The Prayer is wellicht een van de meest bekende nummers van de zangeres. Zij zong dit liedje altijd samen met de populaire operazanger Andrea Bocelli. In 1999 zouden zij het nummer ook samen zingen, maar helaas kon Andrea Bocelli er niet bij zijn. In plaats daarvan kwam er een (nerveuze) 17-jarige jongen op het podium.

Céline Dion kan zich dat moment nog goed herinneren. Ze vertelt dat hij erg nerveus was en dat hij stond te trillen. Ze vond het ook echt zielig voor hem en zij werd er zelf bijna nerveus van!

De jongen hoefde echter nergens nerveus voor te zijn. De destijds 17-jarige knul had ontzettend veel talent en slaagde erin om over zijn zenuwen heen te komen. Het was niemand minder dan Josh Groban. Inmiddels is hij ook al erg bekend geworden en hij wordt beschouwd als een van de grootste operatalenten van dit moment.

Tien jaar na hun duet besloten de twee weer eens samen een nummer te zingen. Dat gebeurde bij het Wiltern Theater in Los Angeles. De twee zorgen voor een prachtig duet waar je echt kippenvel van krijgt. Luister het nummer hieronder maar eens!

Vind jij dit ook een prachtig optreden? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Karma: dit hondje neemt wraak op een vervelend meisje!

Auto’s die te hard rijden langs je woning? Dit is de oplossing!