in

Moeder heeft haar zoon verloren en hoort dan dít op de radio

Als een moeder een kind verliest is dat natuurlijk altijd erg zwaar om te verwerken. Het overkwam deze moeder helaas ook.

Moeder Michelle heeft iets moeten meemaken wat geen enkele ouder zou willen: zij verloor haar 19-jarige zoon Blaine. Hij overleed bij een verschrikkelijk ongeluk op het werk. Michelle moet elke dag werken om haar hypotheek te kunnen betalen, waardoor zij haar rouw niet eens echt goed heeft kunnen verwerken.

Het radiostation KIIS kwam echter op de hoogte van dit verhaal. Zij besloten daarom iets te doen om haar leven dragelijker te maken. Zij hebben namelijk geld ingezameld zodat zij haar hypotheek voor het aankomende half jaar kan betalen. Op die manier kan zij ongestoord rouwen en kan zij de renovaties voortzetten waar zij met haar zoon aan was begonnen. Dat is natuurlijk een prachtig initiatief van dit radiostation.

Bekijk de onderstaande video maar eens. Het is de eerste keer dat zij deze boodschap hoort! De onderstaande video duurt drie minuutjes en is echt prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een prachtige video? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze vrouw en leeuw hebben een wel heel bijzondere band

Freddie Mercury laat weer zien wat een geweldig talent hij was!