in

Karma: dit hondje neemt wraak op een vervelend meisje!

Dit meisje was nogal vervelend bezig tegen deze hond. Dat pikt hij echter niet én daarom pakt ‘ie haar terug.

Honden vinden het altijd fijn om lekker te relaxen. Natuurlijk vinden zij het ook erg prettig om lekker actief te zijn, maar even heerlijk uitrusten hoort er natuurlijk ook bij. Als je dan lekker aan het uitrusten bent wil je liever niet gestoord worden.

Dit meisje ligt een klein beetje achter twee honden en is redelijk vervelend bezig. Terwijl de honden lekker liggen te relaxen, trapt zij lichtelijk tegen de hondjes aan. Een van de twee honden vindt dat niet erg prettig en neemt daarom wraak op een grappige manier. De viervoeter bijt haar niet, maar doet iets heel anders. Misschien is dat nog wel effectiever, want uiteindelijk kan het meisje er ook nog wel om lachen. Zij zal het waarschijnlijk niet zomaar weer doen.

Bekijk de onderstaande video maar eens. Dit grappige filmpje duurt slechts 30 seconden en is echt hilarisch om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Bijzonder filmpje over een ‘normale dag’ van een huismoeder – dit moet je zien!

Tiener zong in 1999 met Céline Dion – 10 jaar later houden zij een reünie