in

Auto’s die te hard rijden langs je woning? Dit is de oplossing!

Er zijn steeds meer auto’s die rondrijden en ook steeds meer mensen rijden veel te hard. Deze vrouw bedacht een oplossing zodat men niet meer te hard langs haar huis rijdt.

De hoeveelheid auto’s neemt wereldwijd sterk toe. Ondanks de vele wegcontroles en andere methodes zijn er helaas ook nog steeds veel snelheidsovertredingen. Vooral in woonwijken is natuurlijk niet gewenst, want hier spelen immers ook veel kinderen. Er zijn daarmee ook meer dan voldoende mensen die zich ergeren aan de wegpiraten.

Jean Brooks uit Nottingham vond het ook bijzonder vervelend dat men zo hard voor haar huis langs reed. Zij had er inmiddels dus wel genoeg vanaf.

Toen haar schoonzoon aan kanker was overleden besloot zij om een mini-tearoom in haar tuin te maken. Hier probeerde zij donaties op te halen voor kankeronderzoek. Vrijwel niemand stopte echter, maar iedereen bleef hard rijden voor haar huis.

Zij besloot daarom om hier iets aan te doen. De vrouw wilde de automobilisten graag vertragen en eerder had zij al een filmpje gezien uit Frankrijk. Ook hier bleek de methode effectief.

Jean wilde de bestuurders laten schrikken door langs de weg te gaan staan met een haardroger. Daarmee wilde zij een radar imiteren én dat werkte meer dan prima. Volgens Jean ging iedereen gelijk trager rijden.

Het filmpje is inmiddels bijzonder populair geworden en is al vaak bekeken. Ook haar dochter kan er wel om lachen én dat is natuurlijk wel zo fijn, aangezien zij recent weduwe is geworden.

Bekijk de beelden hieronder maar. Het filmpje duurt slechts een minuutje en is echt hilarisch om te zien.

https://www.facebook.com/bbceastmids/videos/1345190568869359/

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Tiener zong in 1999 met Céline Dion – 10 jaar later houden zij een reünie

Deze vrouw en leeuw hebben een wel heel bijzondere band