in

Vrouw brengt een kast op het podium voor haar auditie bij Britain’s Got Talent en verrast iedereen!

Deze vrouw heeft een bijzondere act in petto. Zij brengt namelijk een kast op het podium en in eerste instantie is het nog onduidelijk wat er gaat gebeuren.

Britain’s Got Talent is een populair televisieprogramma in Groot-Brittannië. Het wordt uitgezonden op de zender ITV en het wordt gepresenteerd door het duo Ant & Dec. Dit programma bestaat uit een talentenjacht en de talenten lopen uiteen: goede zangers, dansers, maar ook goochelaars komen voor een auditie.

Het talent van de verschillende kandidaten wordt beoordeeld door juryleden. De jury bestaat, sinds 2012, uit Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams. Als een jurylid de act niet leuk vinden, kunnen zij op een knop drukken. Ook het publiek laat graag weten wat zij van een bepaalde act vinden.

Deze vrouw heeft wel een erg bijzondere auditie voorbereid. Hierbij heeft zij in ieder geval een kast nodig, dus de jury is wel erg benieuwd. Bekijk de onderstaande video zelf maar eens. Het filmpje duurt circa 3,5 minuut en is erg bijzonder om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Man voert vogels elke ochtend om 8 uur – maar ditmaal komt hij iets later

Dit blijkt de gelukkigste stad van Nederland te zijn!