in

Man voert vogels elke ochtend om 8 uur – maar ditmaal komt hij iets later

Elke ochtend voert deze man een aantal vogels stipt om 8 uur. Ditmaal komt de man iets later en kijk wat er dan gebeurt.

Jitesh Parmar is een echte vogelliefhebber. In de wintermaanden voert hij elke ochtend meer dan 50 vogels in een park in Wales. De vogelgroep bestaat uit meerdere vogelsoorten, waaronder eenden, zwanen en meeuwen. Iedere ochtend gaat de man naar het meertje en voert hij alle vogels.

Jitesh merkte op dat de vogels gedurende de wintermaanden minder voedsel kregen, terwijl er nog wel voldoende mensen in het park rondliepen. Om die reden gaat de man elke ochtend om 8 uur naar het meertje om de vogels te voeren.

In de onderstaande video wachtten Jitesh zijn dochters al. De man zelf kwam echter iets later. Inmiddels was het al kwart over 8 en de vogels raakten ongeduldig. Zij besloten daarom alvast in de richting te lopen waar Jitesh elke ochtend vandaan komt.

Een motorist filmde het voorval. Hij zag de vogels over de straat lopen. Ondanks de gevaarlijke situatie zijn de vogels gelukkig niet gewond geraakt. Het leverde in ieder geval wel leuke beelden op. Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt iets langer dan twee minuten.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

7 vrouwen zorgen voor een optische illusie op het podium

Vrouw brengt een kast op het podium voor haar auditie bij Britain’s Got Talent en verrast iedereen!