in

Dit blijkt de gelukkigste stad van Nederland te zijn!

Uit onderzoek is gebleken dat inwoners van deze stad het gelukkigste zijn in ons land. Welke stad kwam als winnaar uit de bus?

Geluk is iets bijzonders: je kunt het niet vastpakken. Toch worden er met enige regelmaat onderzoeken gehouden met betrekking tot geluk. Een van de grootste onderzoeken op dit gebied is het ‘World Happiness Report’. Dit betreft een wereldwijd onderzoek naar de gelukkigste landen ter wereld.

Nederland wordt beschouwd als een van de meest gelukkige landen ter wereld. Ons eigen kikkerlandje staat namelijk op nummer 7 van de 155 deelnemende landen. Daarmee mogen wij dus ook zeker niet klagen. Het is nu natuurlijk ook leuk om te weten welke stad het beste scoort. In welke stad is men nu het gelukkigste in Nederland?

Uit onderzoek van de Europese Commissie kwam naar voren dat inwoners van Rotterdam het gelukkigste zijn. De inwoners hier zijn tevreden over hun leven en zijn trots op hun eigen stad. Men vindt dat de stad goed ingericht is, dat er voldoende te beleven is en dat het openbaar vervoer goed geregeld is. Groningen staat op de nummer twee in de lijst en op nummer drie staat Amsterdam. Een prima uitkomst dus.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Vrouw brengt een kast op het podium voor haar auditie bij Britain’s Got Talent en verrast iedereen!

Bijzonder filmpje over een ‘normale dag’ van een huismoeder – dit moet je zien!