in

Deze vogel miauwt als een kat – dit is echt hilarisch!

Deze vogel wil graag spelen met zijn kattenvriendjes en probeert zodoende met hen te communiceren. Dat levert hilarische beelden op.

Dieren zijn ontzettend lief en loyaal. Het is echt een verrijking van je leven en niet voor niets hebben zoveel mensen huisdieren. Huisdieren worden daarom door veel mensen ook gezien als een volwaardig gezinslid.

Er zijn voldoende huisdiercombinaties die niet echt met elkaar samen kunnen. Een kat en een hond kan vaak wel, maar je kunt geen muizen met katten combineren. Ook een vogel en een kat klinkt niet als een goede combinatie. Toch blijkt deze combinatie wel prima in de onderstaande video.

Deze vogel wil namelijk graag meedoen met zijn kattenvriendjes. De kaketoe probeert zijn best om vrienden te worden. De vogel doet de katten daarom na. Het vogeltje blijft echter nog wel een beetje op afstand, omdat hij niet weet of zij gaan aanvallen. Deze kaketoe heeft in ieder geval wel lef.

Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Het filmpje duurt slechts een minuutje en is erg leuk om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Vader en dochter maken een geweldige dansvideo!

Man begrijpt niet wat deze fret wil – totdat het beestje haar tanden in zijn hand zet