in

7 vrouwen zorgen voor een optische illusie op het podium

Deze zeven vrouwen komen op het podium gewandeld en zorgen hier voor een optische illusie. Dat ziet er erg bijzonder uit.

Misschien heb je ooit weleens een talentenshow bijgewoond. Je hebt het vast ook weleens op de televisie gezien. In dit soort shows laten mensen zien waar zij echt goed in zijn. Vaak gaan mensen dansen of zingen. Er zijn natuurlijk ook nog voldoende andere talenten.

Talentenshows kunnen dus voor erg veel verrassingen zorgen. Soms lijkt het erg simpel, maar is het lastiger dan je denkt. Deze zeven vrouwen hebben ook iets erg bijzonders bedacht. Zij zorgen voor een optische illusie met hun kleding.

De vrouwen komen het podium opgewandeld en zijn gekleed in bijzondere kostuums: half wit en half zwart. Elke vrouw op het podium heeft bovendien een zonnebril op. Vanwege hun kostuums wordt er een optische illusie gecreëerd. Dat is erg bijzonder om te zien. Het lijkt wel alsof er met je ogen gespeeld wordt.

Bekijk de onderstaande video maar eens! Je kunt bijna niet zien welk been van wie is. Het filmpje duurt iets langer dan drie minuten en is erg hilarisch om te zien.

Vind jij dit ook een grappige video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Man begrijpt niet wat deze fret wil – totdat het beestje haar tanden in zijn hand zet

Man voert vogels elke ochtend om 8 uur – maar ditmaal komt hij iets later