in

Vrouw dumpt haar vriendje en gaat nu met zijn vader

Een 27-jarige vrouw besloot om haar vriendje te dumpen, maar is nu samen met zijn vader. Het stel heeft aangekondigd te gaan trouwen.

Jamie-Rae Robertson en Andy Pinder ontmoeten elkaar eens op een zondagmiddag. De twee verschillen flink in leeftijd met elkaar: maar liefst 22 jaar. Jamie-Rae besefte direct dat zij erg geïnteresseerd was in Andy. Er was echter een probleem. Zij was namelijk aan het daten met zijn zoon. Dat was dus nogal een vreemde situatie.

Jamie-Rae gaf aan dat Andy zijn zoon een ontzettend toffe kerel is. Echter past hij niet helemaal bij haar. Andy was toentertijd ook nog met een andere vrouw, maar is inmiddels samen met Jamie-Rae.

Andy laat het volgende weten: ‘In eerste instantie was het een groot taboe en lag het erg gecompliceerd. Echter konden we geen vrienden blijven, omdat wij echt gevoelens voor elkaar hebben. We konden dit niet langer tegenhouden’.

Hieronder kun je een foto van het koppel zien:

"J'ai quitté mon copain pour son père et nous allons nous marier"Jamie-Rae Robertson, 27 ans, est tout de suite tombée…

Posted by Sheriff Mohamed Lamine Sml on Monday, April 30, 2018

Jamie-Rae dumpte haar volgende vriendje. Zij hadden slechts een korte relatie, maar ze raakte wel zwanger van hem. Zij had echter gevoelens voor Andy en nam daarom contact met hem op. Jamie-Rae gaf toen aan wat zij voor hem voelde.

Toen zij eenmaal beviel van haar baby ging zij op date met Andy. Het duurde niet lang voordat zij vertelden over hun relatie aan de familie. De familie steunde het koppel: zelfs zijn zoon (en dus de ex van haar) steunde dit. Dat is toch prachtig! Inmiddels heeft het koppel aangegeven dat zij gaan trouwen.

Vind jij dit ook een mooi verhaal? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Mijnwerker covert een klassieker van Simon en Garfunkel

Deze jonge jongen danst met een professionele danseres – wat een talent!