in

Slimme wasbeer vindt manier op voedsel te scoren!

Veel dieren zijn ontzettend intelligent en dat geldt ook voor wasberen. Dat bewijst deze wasbeer maar eens als zij eten scoort!

Dieren zijn vaak intelligenter dan je denkt. Soms verrassen ze je met de leukste dingen en trucjes. Dat geldt ook voor deze wasbeer uit de Amerikaanse staat Florida. Deze wasbeer heeft namelijk een handige truc bedacht om aan voedsel te komen.

Vrijwel dagelijks ziet Susie Chinn deze wasbeer. Ze noemt haar ‘Rocksy’ en ze wil graag haar steentje bijdragen in het leven van het dier. Deze slimme wasbeer pakt elke keer een steentje en tikt daarmee op het raam. Dat doet zij niet voor niets, want zij wil graag voedsel voor haarzelf en haar kleintjes.

Meestal staat er al eten klaar op veranda. Als de bak leeg is, vult Susie dit weer voor haar aan. Is de bak echter leeg als zij aankomt? Dan past zij dit handige trucje toe! Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt iets langer dan twee minuten en is echt hilarisch om te bekijken.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze Franse bulldog kan terugpraten naar zijn baasje!

Gepest autistisch jochie moet wéér alleen eten. Tot hij bezoek krijgt van een football-speler!