in

Mijnwerker covert een klassieker van Simon en Garfunkel

Als je in de mijnen werkt, moet je echt hard werken. Deze mijnwerker mag in zijn vrije tijd graag lekker zingen!

De klassieker van Simon en Garfunkel is erg populair. Het is een lastig nummer om te zingen. Je zult dus veel talent moeten hebben als je dat nummer goed wilt zingen. De kans dat je op je bek gaat is dus vrij groot! Met veel talent kun je het nummer echter goed uitvoeren.

Todd Hoffman is een mijnwerker en heeft dus zwaar werk. De man werd bekend vanwege zijn deelname aan het programma ‘Gold Rush’. In deze serie worden werknemers in de mijnbouw gevolgd. Bekijk de onderstaande foto maar eens:

Posted by Gold Rush Todd on Wednesday, March 22, 2017

Todd ziet eruit als een stoere man, maar hij heeft ook zijn zachte kant. Hij is namelijk erg getalenteerd en vindt het erg leuk om te zingen. Hij plaatste een video van zijn zangkunsten op YouTube. Todd koos ervoor om het lastige nummer van Simon en Garfunkel te zingen. Het nummer heet ‘The Sound of Silence’.

Er zijn niet veel mensen die het aandurven om dit nummer te coveren, maar Todd doet het gewoon! Hij heeft ook aan dat dit het lastigste nummer is die hij ooit gezongen heeft. Bekijk de onderstaande beelden maar eens:

Vind jij dit ook een prachtige cover? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze hond is wel erg dol op eekhoorns

Vrouw dumpt haar vriendje en gaat nu met zijn vader