in

Deze Franse bulldog kan terugpraten naar zijn baasje!

Is deze Franse bulldog aan het praten of kunnen we dit bestempelen als blaffen? Bekijk de video en oordeel zelf.

Honden zijn echt ontzettend lieve dieren. Als je verdrietig bent troosten ze jou en ze laten ons ook met enige regelmaat lachen om hun stommigheid. Honden zijn erg loyaal en daarmee prachtige dieren. Veel mensen weten dit niet, maar honden zijn eigenlijk erg intelligent!

Honden kunnen blaffen en knorren, maar wat deze hond precies doet is misschien een beetje een raadsel. Het klinkt niet echt als blaffen, maar het is toch ook zeker geen praten. Is dit een gevalletje meet in the middle? Het baasje vraagt aan haar hond hoe zijn dag was. Daar antwoordt de viervoeter maar al te graag op, maar wat ‘ie nu precies zegt blijft onduidelijk.

Het levert in ieder geval hilarische beelden op. Bekijk de onderstaande video maar eens. Dit filmpje duurt slechts 46 seconden.

Vind jij dit ook een grappige video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze jonge jongen danst met een professionele danseres – wat een talent!

Slimme wasbeer vindt manier op voedsel te scoren!