in

Deze pinguïns vinden een camera en maken een eigen filmpje!

Deze pinguïns komen een camera tegen en zijn dan natuurlijk maar al te nieuwsgierig. Zij maken nu hun eigen filmpje!

Het is altijd leuk om een dierenvideo te bekijken. Zo kun je natuurlijk een van de filmpjes over een kat of een hond bekijken, maar deze video is wel erg uniek. Deze pinguïn stuitten namelijk op een camera en maken hun eigen filmpje!

Eddie Gault had zijn camera laten liggen op het ijs. Het duurde dan ook niet lang voordat er een aantal nieuwsgierige pinguïns op af kwamen. De rechtop lopende watervogels vonden een camera en vonden dit maar al te interessant. Dat leverde natuurlijk ook direct een aantal hilarische beelden op.

Je ziet op de beelden twee pinguïns die min of meer een selfie-video maken. Helaas duurt het filmpje maar 37 seconden, maar het is prachtig om te zien! Dat zullen we niet zomaar weer opnieuw meemaken.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden, familie en andere dierenliefhebbers.

Tijdens een concert hoor je niet te praten – maar deze hond trekt zich daar niets van aan!

Deze hond krijgt een kleiner broertje en zijn reactie is hilarisch!