in

Deze hond krijgt een kleiner broertje en zijn reactie is hilarisch!

Deze hond was voor een lange tijd ‘enig kind’. Nu krijgt hij dan eindelijk een broertje en zijn reactie is geweldig.

Het enig kind (of enig hond) zijn kan zijn voor- en nadelen hebben. Als je alleen bent krijg je natuurlijk alle aandacht van je baasjes, maar je kunt ook niet met een ander hondje spelen. Deze golden retriever was ook voor een lange periode alleen, maar nu komt daar toch eindelijk verandering in.

De golden retriever krijgt namelijk te horen dat hij een broertje krijgt. Het baasje vertelt dit aan zijn hond en hij is hier maar al te enthousiast over. Dat levert in ieder geval hilarische beelden op. De reactie van de viervoeter is namelijk prachtig om te zien.

Het baasje fluistert zachtjes in zijn oren dat er een broertje onderweg is. De hond stopt meteen en het lijkt erop dat ‘ie wil vragen of het echt zo is.

Toen de viervoeter geen antwoord kreeg dacht dat hij niet echt zo was, totdat zijn baasje dit hem opnieuw in zijn oren fluistert. De hilarische video kun je hieronder bekijken. Het filmpje duurt slechts 23 seconden en is prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een grappige video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze pinguïns vinden een camera en maken een eigen filmpje!

Babyotter stopt maar niet met huilen – totdat zijn moeder ingrijpt