in

Babyotter stopt maar niet met huilen – totdat zijn moeder ingrijpt

Deze schattige en kleine babyotter stopt maar niet met huilen. Gelukkig is zijn moeder er voor hem!

Deze moederotter is ontzettend zorgzaam richting haar kleintjes. Terwijl zij op haar rug in het water drijft probeert zij haar kleine babyotter gerust te stellen. Het arme diertje blijft maar huilen, omdat het kleintje voor het eerst in aanraking komt met water. Dat vindt hij vanzelfsprekend nog een beetje eng. Gelukkig is zijn moeder vlakbij hem en hoeft hij zich dus ook helemaal geen zorgen te maken!

De moederotter is lekker aan het ronddobberen in het water. Zij neemt haar kleintje mee. Dat vindt hij toch niet zo leuk, maar ooit moet hij het natuurlijk leren. Gelukkig weet zij hoe ze hem moet kalmeren. Dat levert echt ontzettend schattige beelden op. Zij drijft, terwijl het kleintje bovenop haar zit. Dat is ontzettend schattig.

Bekijk de onderstaande video maar eens. Deze video duurt slechts 38 seconden en is het echt prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze hond krijgt een kleiner broertje en zijn reactie is hilarisch!

Man woont in een voormalig tankstation – je verwacht het resultaat niet!