in

Tijdens een concert hoor je niet te praten – maar deze hond trekt zich daar niets van aan!

Tijdens een klassiek concert is het natuurlijk wel zo netjes als je niet praat tijdens de show. Deze hond denkt daar echter anders over.

Klassieke muziek is erg bijzonder. Niet iedereen houdt ervan, maar dat is ook logisch: smaken verschillen. In een grote concertzaal geeft een groot orkest een optreden. Dit vindt plaats bij het International İzmir Festival in Turkije.

Men is druk bezig met hun act en plotseling komt er een hond op het podium lopen. De viervoeter doet dit op zijn dooie akkertje. Hij blijft namelijk rustig staan naast een van de violisten.

Het aanwezige publiek vindt het erg grappig en kan het zelfs wel waarderen. Men begint spontaan te klappen. Het is overduidelijk dat deze viervoeter graag in de spotlights wil staan. Blijkbaar voelt de viervoeter zich op zijn gemak, want op den duur gaat ‘ie er zelfs bij liggen.

Dat levert in ieder geval hilarische beelden op. Het volgende filmpje duurt slechts een minuutje en is echt hilarisch om te zien. Bekijk de onderstaande video maar eens:

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze bouwvakkers kunnen niet geloven wat in de pilaar verborgen zit

Deze pinguïns vinden een camera en maken een eigen filmpje!