in

Deze bouwvakkers kunnen niet geloven wat in de pilaar verborgen zit

Deze bouwvakkers zijn op het werk op een bouwplaats en horen dat plotseling geluiden vanuit een voorgefabriceerde pilaar. Zij besluiten om op onderzoek uit te gaan.

Deze bouwvakkers waren op een op normale dag aan het werk op de bouwplaats. Plotseling horen zij een bijzonder geluid uit een voorgefabriceerde pilaar. De bouwvakkers besluiten daarom een gat te maken in de pilaar om er zodoende achter te komen wat voor geluid dit precies is. De bouwvakker probeert zo nauwkeurig mogelijk een gat te zagen, zodat er een opening ontstaat. Zij halen een stuk uit de pilaar en ontdekken dan met behulp van een camera wie het geluid veroorzaakt.

Zodra er een gat in de pilaar zit wordt er een camera naar binnen geschoven. Het blijkt dat er een kat in de voorgefabriceerde pilaar zit. Gelukkig konden zij het dier redden. De bouwvakker praat tegen het kleine katje: ‘Hey there, little kitty’.

Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt slechts twee minuutjes en is erg bijzonder om te zien. Deze bouwvakkers zijn echte helden!

Vind jij dit ook een mooie reddingsactie? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Agent houdt dit koppel aan om een bijzondere reden

Tijdens een concert hoor je niet te praten – maar deze hond trekt zich daar niets van aan!