in

Moeder en zoon gaan nu door het leven als vader en dochter

Dit is wel een erg bijzonder verhaal: moeder en zoon gaan nu door het leven als vader en dochter. Hoe zit dit nu precies?

Corey Maison was slechts 14 jaar oud toen hij erachter kwam dat hij in een verkeerd lichaam was geboren. Hij werd geboren als een jongen, maar hij wilde graag een meisje zijn. Hij voelde zich niet lekker in zijn vel als jongen. Hij speelde, in tegenstelling tot zijn vriendjes, graag met poppen en make-up.

Corey werd dus ontzettend gepest in zijn jongere jaren. Zijn moeder besloot daarom om hem van school te halen. Echter ontmoette hij toen iemand die met hetzelfde probleem kampte én dat was niet zomaar iemand. Zijn moeder zat namelijk met hetzelfde probleem.

Moeder Erica gaat namelijk sinds kort door het leven als Eric. Eric’s man was echter niet verbaasd. Zij had namelijk weleens gezegd: ‘Kreeg ik maar borstkanker, dan kon ik die borsten eraf halen’. Eric kreeg dus ook een borstamputatie en de borsten waren daarmee verdwenen.

Corey besloot hetzelfde te doen. Hij wilde immers graag een meisje zijn. Ook daar wordt hard aan gewerkt.

View this post on Instagram

@Regrann from @natgeo – Sometimes our children lead the way. Corey, 14, socially transitioned from boy to girl in the past few years. She gave her Mom, Eric(a) the courage to begin her own transition from female to male. They are moving in opposite directions but toward their true selves. After her first shot of testosterone Erica said she finally felt "complete". Photo by @ljohnphoto for Nat Geo's Special Issue-Gender Revolution. @natgeo @thephotosociety #gender #nonbinary – #regrann #thisiswhattranslookslike

A post shared by Corey Maison (@coreymaison) on

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Dit is waarom stappentellers slecht kunnen zijn voor je gezondheid

Dit elfjarige meisje heeft bijzonder veel zangtalent