in

Dit elfjarige meisje heeft bijzonder veel zangtalent

Arisxandra Libantino is elf jaar als zij meedoet aan Britain’s Got Talent. Zij kiest een lastig nummer uit, maar voert dit perfect uit!

Arisxandra Libantino is een van de jongste mensen ooit die het zover heeft weten te schoppen met de reguliere variant van Britain’s Got Talent. Dit meisje heeft bijzonder veel talent en wist met haar zangkunsten de finale te behalen.

In de kwartfinales besluit zij om een lastig nummer te zingen. Zij kiest voor het nummer ‘I Have Nothing’ van Whitney Houston. Zoals gezegd staat dit nummer bekend als een zeer lastig nummer. Je zou dus ook zeggen dat dit voor een elfjarig meisje bijzonder moeilijk is. De jury was daarom in eerste instantie ook sceptisch, maar dat was helemaal nergens voor nodig!

Zij voert het nummer namelijk perfect uit. De jongedame krijgt zelfs een staande ovatie en de jury is ontzettend enthousiast. Het is natuurlijk erg knap dat zij dit op zo’n jonge leeftijd kan. Uiteindelijk werd zij achtste in het seizoen: een zeer knappe prestatie van de jongedame.

Bekijk de onderstaande video maar eens! Dit filmpje duurt slechts 2,5 minuten en is prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Moeder en zoon gaan nu door het leven als vader en dochter

Eigenaren van hamsters opgelet: dit artikel moet je lezen