in

Deze kat wil absoluut geen natte pootjes krijgen!

Katten houden absoluut niet van water en doen er alles aan om contact met water te voorkomen. Daar is deze kat ook echte professional in!

In de regel houden katten absoluut niet van water. Er zijn natuurlijk een paar uitzonderingen, maar de meeste katten moeten er helemaal niets van hebben. Dat geldt ook voor deze kat. Hij moet echter langs een stuk water passeren, maar dat pakt ‘ie gelukkig handig op.

De viervoeter kiest er namelijk voor om een klein bruggetje te gebruiken. Daar heeft deze kat ook een slimme manier voor bedacht. In eerste instantie twijfelt de kat, maar dan heeft hij toch genoeg moed verzameld om over te steken.

Hij zet zijn pootjes gespreid op de randjes van de metalen balk zodat hij zich goed in evenwicht houdt. Dat levert ontzettend leuke beelden op. Het onderstaande filmpje duurt slechts 25 seconden zien en is erg leuk om te zien.

Aan het einde van de video, als de kat eenmaal is overgestoken, is hij natuurlijk erg opgelucht. Hij is niet nat geworden en hij is waar hij wil zijn!

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Het nummer ‘Hallelujah’ gezongen door 1.500 zangers klinkt geweldig!

Hondje gaat niet slapen voordat hij een knuffel krijgt