in

Dansgroep brengt unieke versie van ‘Wizard of Oz’ uit

Misschien ken je de film ‘Wizard of Oz’ nog wel. Het is een klassieke avonturenfilm en deze dansgroep brengt nu haar eigen unieke versie uit.

De film ‘Wizard of Oz’ was een ware hit. Het is een echte klassieker voor mensen die van avonturenfilms houden. Zowel de film als het boek zijn vaak het thema voor musicals. Deze dansgroep maakt echter ook een bijzonder variant.

De leden van een dansgroep uit de Walden Grove High School in Sahuarita (Arizona) wisten het verhaal van de film op een bijzondere manier te presenteren.

In het begin lijkt het allemaal vrij onschuldig, maar dan begint het plotseling. Dorothy zingt het nummer ‘Somewhere Over The Rainbow’. Enkele seconden later begint de act pas echt.

De vogelverschrikker maakt vervolgens zijn entree in het midden van het stadium. Het bekende nummer ‘Insane in the Membrane’ van Cypress Hill wordt vervolgens afgespeeld. Het blijkt maar weer dat niet alleen basketballers fysieke en atletische vaardigheden hebben, want ook deze groep kan er wat van.

Dit geweldige optreden moet je zien. Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt zeven minuten en is echt prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Hondje gaat niet slapen voordat hij een knuffel krijgt

76-jarige vrouw maakt een nieuwe start in haar leven