in

76-jarige vrouw maakt een nieuwe start in haar leven

Haar man stierf toen zij 76 jaar oud was. Twee maanden later besluit zij om haar leven ingrijpend te veranderen: een nieuwe start!

Liefde is het mooiste wat er is in deze wereld. Het biedt talloze leuke herinneringen en momenten die wij wellicht nooit meer zullen vergeten. Het is van onschatbare waarde, maar soms komt er helaas wel een einde aan een liefdesverhaal. Soms gaan mensen uit elkaar, maar soms overlijdt een partner ook.

Barbara was 76 jaar toen haar grote liefde overleed. Zij stond toen plotseling alleen in het leven en daar had zij het best moeilijk mee. Haar leven was drastisch veranderd en ze voelde zich ontzettend eenzaam. Dat viel haar dochter ook direct op.

Haar dochter merkte dat haar moeder een aanpassing nodig had. Zij wilde iets doen zodat haar moeder zich iets beter zou voelen. Alleen thuis zitten is natuurlijk saai en draagt ook zeker niet bij aan een gelukkiger leven.

Haar dochter besloot om een complete make-over voor haar te regelen. Zo kon zij een nieuw begin in haar leven krijgen en weer positief in het leven staan. Haar dochter nam contact om met de populaire stylist ‘The Makeover Guy’. Hij kreeg de opdracht om haar moeder een nieuwe look te geven. En dat is exact wat hij deed.

Hij zorgde ervoor dat haar haar lichter werd, gaf het meer volume en gebruikte een laagje make-up. De vrouw ziet er direct een aantal jaren jonger uit. Zij was erg geëmotioneerd, maar ook erg blij!

Dit was precies wat zij nodig had om weer verder te kunnen in het leven. Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt circa zes minuten en is prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Dansgroep brengt unieke versie van ‘Wizard of Oz’ uit

Dit is waarom stappentellers slecht kunnen zijn voor je gezondheid