in

Dit product is een wondermiddel voor je longen

Jaarlijks krijgen veel mensen te maken met longontsteking. Met behulp van dit wondermiddeltje kom je weer snel van je longontsteking af.

Verscheidene mensen krijgen jaarlijks te maken met longontsteking. Op jaarbasis hebben maar liefst 125.000 mensen in Nederland hier last van. Bij kinderen tussen de 0 en 9 jaar oud en bij ouderen boven de 55 jaar komt het vooral veel voor. Ben jij verkouden en lijkt het alsof het maar niet ophoudt? Dan heb jij misschien ook wel longontsteking.

Als je een longontsteking hebt zijn de vertakkingen, de bronchiën en de longblaasjes ontstoken. Dit wordt meestal veroorzaakt door een bacterie, maar het kan ook veroorzaakt worden door een virus. Je lichaam probeert de ontsteking uit de weg te ruimen en bij dit proces ontstaat vaak slijm.

Dit slijm is lastig op te hoesten en kan daardoor ook zorgen voor de nodige benauwdheid. Een longontsteking kan bovendien zorgen voor pijn bij het ademhalen. Ook vermoeidheid, koorts, spierpijn en pijn aan de longen zijn enkele symptomen van een longontsteking. Soms heb je ook een verminderde eetlust als je een longontsteking hebt opgelopen.

Het is in ieder geval geen pretje om een longontsteking te hebben. Wat kun je nu doen om weer sneller beter te worden? Met behulp van dit eenvoudige wondermiddeltje kom je er snel weer bovenop. Let op: Ga met een longontsteking altijd eerst langs de dokter!

Als je het herstelproces wilt versnellen, is het belangrijk dat je een potje oregano-olie in huis haalt. Je kunt dagelijks een glas water drinken met slechts drie druppels oregano-olie. Oregano wordt al decennialang gebruikt in de homeopathische geneeskunde. Oregano bevat namelijk verscheidene antibacteriële eigenschappen.

Oregano-olie kan bijvoorbeeld ook herpes tegengaan. Ook helpt het bij ontstekingen, zoals een longontsteking. Het versterkt bovendien je immuunsysteem en het kan verstoppingen bestrijden.

De twee ingrediënten carvacrol en thymol zorgen ervoor dat virussen en schimmels worden geremd. De olie is bijzonder krachtig en daarom is het van groot belang dat het verdund wordt. Slechts drie druppeltjes in een glas water is dus al voldoende. Neem elke dag een glaasje en houd dit minimaal vijf dagen vol. Je zult merken dat je snel beter wordt.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit blogbericht niet te delen op social media met vrienden en familie.

Dit paard danst lekker mee met de 2 meisjes

Boer en vogeltje blijken de beste vrienden!