in

Boer en vogeltje blijken de beste vrienden!

Deze boer en dit vogeltje kunnen het wel erg goed met elkaar vinden. Bekijk deze hilarische video maar eens.

De man uit het onderstaande filmpje wil bezig met wat werkzaamheden in zijn tuin. Dan komt er plotseling een vogeltje op hem afgevlogen. Dit vogeltje blijkt erg lui, want hij wil niet al te veel doen voor een gevuld buikje.

De man is echter een harde werker en besluit maar bezig te gaan met de tuin. Het vogeltje kan daardoor gemakkelijk wormpjes naar binnen slurpen. Dit vogeltje heeft dus vandaag zijn geluksdag, want zijn buikje wordt mooi rond zonder dat hij daar echt veel voor hoeft te doen. Misschien komt dit vogeltje wel vaker bij de boer langs, want zo is het natuurlijk wel erg eenvoudig.

Dat levert echt hilarische beelden op. Het kleine vogeltje is bijzonder tam en dat is erg leuk om te zien. Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Het filmpje duurt ruim vijf minuten, maar is erg leuk om helemaal af te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit bericht dan niet te delen met vrienden, familie en andere dierenliefhebbers!

Dit product is een wondermiddel voor je longen

Dit Engelse stel probeerde een nieuw baasje te vinden voor deze Griekse zwerfpuppy