in

Deze hond doet goed mee met zijn gezin

Deze hond heeft goede manieren geleerd van zijn baasjes, want hij bidt namelijk voor het eten. Dat levert hilarische beelden op.

Als je uit een gelovig gezin komt, kom je er natuurlijk niet onderuit: voor het eten ga je bidden. Meestal zijn het alleen mensen die bidden voor het eten, maar deze hond doet daar gewoon lekker aan mee.

De dankbare hond zit op zijn stoel aan tafel en houdt zijn pootjes voor zich. Net als vader, moeder, zoon en dochter doet deze viervoeter dus ook een gebedje. Dat is natuurlijk ontzettend goed van dit hondje, want hij doet lekker mee aan de gewoonten van het gezin.

Dat levert natuurlijk hilarische beelden op. Je hebt dit vast nog nooit eerder van je leven gezien, want welke hond bidt nu? Het hondje uit de onderstaande video doet het. Bekijk de onderstaande video maar eens. Dit filmpje duurt slechts 20 seconden en is erg leuk om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Open jij de autodeur ook altijd met je rechterhand?

Dit paard danst lekker mee met de 2 meisjes