in

Echte liefde vergaat niet: zo blijkt wel uit deze video!

Deze man vraagt aan zijn vrouw om dichterbij te komen. Echte liefde vergaat niet, zo blijkt maar weer uit deze video.

Deze man was gevallen toen hij zijn buurman wilde helpen die eerder al was gevallen. De man zijn heup moest worden vervangen en tijdens de operatie had hij hierbij een infectie opgelopen. Hij vreesde voor zijn leven.

Hij wilde dus nog een keer zijn liefde tonen aan zijn vrouw. Het koppel was al maar liefst 66 jaar getrouwd toen deze video werd opgenomen. Samen met zijn vrouw zingt hij het nummer ‘You Are My Sunshine’. Dit nummer was echt hun favoriete nummer volgens hun dochter. Het is prachtig om te zien dat het duo dit samen zingt.

Gelukkig kwam de man er weer bovenop. Het duurde maar liefst drie lange maanden, maar inmiddels is de man weer thuis met zijn vrouw. De video kun je hieronder natuurlijk bekijken. Het filmpje duurt circa anderhalf minuut.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze kat kijkt naar een horrormovie. Haar reactie is geweldig!

Open jij de autodeur ook altijd met je rechterhand?