in

Deze kat kijkt naar een horrormovie. Haar reactie is geweldig!

Deze kat houdt ervan om naar films te kijken. Ditmaal kijkt de viervoeter naar een horrorfilm en haar reactie is geweldig.

Sommige mensen vinden horrorfilms echt geweldig, terwijl anderen er totaal niet van houden. Bij een horrorfilm staat het zaaien van angst centraal. Je moet er dus maar van houden. Sommige mensen durven het niet aan om het te kijken, maar wat vindt deze kat er eigenlijk van?

De kat in het onderstaande filmpje waagt ook maar een poging. Ze vindt het lastig om haar schrik te verbergen. Zodra de muziek de spanning opdrijft worden haar pupillen groter. Ook haar oren spitsen. Als er een bepaalde scène begint wordt het katje steeds meer gespannen.

Op den duur kan dit katje er niet meer tegen en gaat zij er als een haas vandoor. Dat levert natuurlijk erg hilarische beelden op. Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt slechts een minuutje.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Speelse kat ontdekt nieuwe ballenbak in huis

Echte liefde vergaat niet: zo blijkt wel uit deze video!