in

Jochie krijgt dit paard niet uit zijn stalling. Dit is hilarisch!

Paarden zijn sterker dan je denkt! Dit jochie krijgt dit paard niet al te gemakkelijk uit zijn stalling.

Paarden kunnen soms bijzonder koppig zijn. Het kan wel jaren duren voordat je een paard perfect onder controle krijgt. Dat heeft dit jochie ook wel gemerkt, want dit paard wil namelijk niet meewerken!

De jongen, genaamd Alex, woont in de Verenigde Staten. Zijn ouders vroegen aan hem of hij het paard van stal kon halen. Daar had het jochie nogal moeite mee, want de viervoeter wilde namelijk niet helemaal meewerken. Misschien moet Alex zijn tactiek toch eens aanpassen!

Er komt dan ineens een klein paardje uit de stal lopen. Dat levert echt hilarische beelden op. Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Het duurt even voordat het paardje Bucky van stal wil komen, maar uiteindelijk komt ‘ie dan toch.

Het filmpje duurt slechts 30 seconden en is echt hilarisch om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Een olifant in je achtertuin? Het overkwam deze man uit Ommen

Zo ziet het goedkoopste hotel ter wereld eruit