in

Het beste matras kost slechts 99 euro: hier koop je dit matras

Wil je graag op het allerbeste matras slapen? Je koopt het allerbeste matras voor slechts 99 euro bij deze webwinkel.

Een matras kopen is een persoonlijke aangelegenheid. Sommige mensen houden namelijk van een hard matras, terwijl anderen liever slapen op een dun matrasje. Anderen willen weer helemaal kunnen wegzakken in een matras.

Matrassen zijn er in vele soorten en maten en ook kunnen de prijzen flink uiteenlopen. Je zou misschien denken dat een duur matras de beste keuze is, maar toch kost het allerbeste matras slechts 99 euro.

Goedkoop matras

Het duurste matras hoeft natuurlijk niet altijd het beste matras te zijn. Dat zou je misschien wel denken, maar gelukkig hoef je niet diep in de buidel te tasten voor het beste matras. Prijs zegt namelijk niet alles over kwaliteit. Het Meradiso 7-zones koudschuimmatras van de Lidl kost slechts 99 euro en is gekwalificeerd als de ‘beste koop’ uit de test van de Consumentenbond.

Beste koop

Het matras van de Lidl scoort slechts 0,3 rapportpunt lager dan de twee beste matrassen uit de test. Toch is dit de beste koop, omdat dit model veel goedkoper is dan de overige twee matrassen. Zo betaal je voor de andere matrassen maar liefst 600 euro, terwijl je voor het matras van de Lidl maar 100 euro betaalt. Volgens de Consumentenbond zijn er slechts twee nadelen van het matras van de Lidl. Het eerste nadeel is dat je je matras online moet kopen (en het matras dus niet kunt uittesten) en dat het onvoldoende ondersteuning geeft aan mensen die zwaarder zijn dan 80 kilogram en op hun zij slapen.

Matras

Het matras van de Lidl heet Meradiso en is voorzien van een massieve kern van koudschuim. Dit matras is voorzien van zeven verschillende comfortzones en biedt een goede ondersteuning aan je lichaam. Door middel van de speciale en zachte schouderzone is het een ideaal matras voor mensen die graag op hun zij slapen. In het midden bevindt zich er een klimaatband dat zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie. De hoes is bovendien voorzien van een ritssluiting en is afneembaar. Je kunt dit wassen op 60 graden Celsius. Met behulp van de greepbanden is het boven erg eenvoudig om het matras te draaien. Dit matras is ook nog eens verkrijgbaar in verschillende formaten via de webshop van de Duitse supermarktketen.

Bekijk hieronder de trailer van dit matras:

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit bericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Dit jochie proeft voor de eerste keer een ijsje – zijn reactie is hilarisch!

Een olifant in je achtertuin? Het overkwam deze man uit Ommen